WPA2 trådløs sikkerhed brudt.

Henrik Nordbred 21-02-2014

Der er forskellige måder at beskytte et trådløst netværk på. Nogle er generelt anset for at images (1)være mere sikker end andre. WEP (Wired Equivalent Privacy) blev brudt for flere år siden og kan ikke anbefales som en måde at holde ubudne gæster væk fra et privat netværk. Nu viser en ny undersøgelse offentliggjort i “International Journal of Information and Computer Security” at en af ​​de tidligere sikre trådløse foranstaltninger til at beskyttet Wi-Fi (WPA2) kan også let kan brydes på det trådløse lokalnetværk (WLAN) .

Hvis opsætning af det trådløse netværk er korrekt sat op, hvor WPA2 bruger delte krypteringsøgler (PSK) er det sandsynligvis stadigvæk sikkert at bruge trådløs til dine enheder.

Forskerne har nu vist, at en brute force angreb på WPA2 password er muligt, og at det kan udnyttes. Selv om den tid det tager at bryde ind i et system med WPA2,  og tiden stiger med længden af dit password, så er det muligt. Men der findes en langt lettere indgang for en ubuden gæst med de relevante hacking værktøjer. Som led i sikkerheds protokollerne routere anvender, skal WPA2 skal genoprette og genautentificere enheder med jævne mellemrum og deler en ny nøgle hver gang. Forskerne påpeger, at trin de- autentificering efterlader en væsenlig bagdør midlertidigt. Midlertidigt er nok til en hurtig trådløs scanner og en beslutsom ubuden gæst, har mulighed for at bryde WPA2 sikkerheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =